WordPress Webdesign .

Tegenwoordig kunnen veel van de bedrijfswebsites worden bijgewerkt door de sitebeheerder. Op de achtergrond van deze sites staat software genaamd Content Management System (CMS).

WordPress is een van ‘s werelds meest eenvoudige en populaire content management-systemen. Met de gebruiksvriendelijkheid van WordPress kunt u zelf eenvoudig de website aanpassen en beheren.

Wij maken WordPress websites in elk concept dat u wilt, helemaal opnieuw of voorbereid op het webontwerp.

 

Voordelen

 Makkelijk zelf aanpassen

 Geschikt voor desktop, tablet en mobiel

 Binnen 1 week online

 Géén maandelijkse kosten!

WEBSITE VOORBEELDEN

Responsieve Websites .

Responsief betekent adaptief met de betekenis van het woord. In webliteratuur verwijst het naar websites die automatisch worden gevormd op basis van verschillende schermen. Responsieve technologie is de meest geschikte mobiele compatibiliteit technologie.

Een website die is ontworpen als ‘Responsive’ is primair gepland op basis van het aantal schermen. Responsive design is een van de belangrijkste voorwaarden voor een gebruiksvriendelijke website.

 

Voordelen van Responsieve Websites

Het is eenvoudiger en minder duur dan andere ontwerpen.

Er zijn hulpmiddelen om u te helpen de site gemakkelijker en efficiënter te beheren.

Zoekmachine Optimalisatie is vereenvoudigd om uw site te optimaliseren.

Past automatisch de schermafmetingen van mobiele apparaten.

Het zal ook gemakkelijk te updaten zijn, omdat toegang tot alle apparaten met één structuur kan worden bereikt.

Logo Design .

Het gezicht van een instelling is het logo. Een professioneel ontworpen logo zal een positieve eerste indruk van uw bedrijf oproepen. Dit werk is erg belangrijk omdat het in alle pagina’s van de website wordt gebruikt.

Logo Pakket

Hoge kwaliteit

 3 Logo concepten

Drie correcties

 Web & Print formaat (png, eps & pdf)

Complete Huisstijl .

Ook het ontwerp van uw huisstijl maken wij volledig op maat. Een goede huisstijl stopt niet bij een logo. Uw huisstijl komt terug op enveloppen, visitekaartjes en briefpapieren. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat u door ons laat ontwerpen of uw reeds bestaande logo.

De huisstijl wordt compleet geleverd met alle bestanden die u nodig heeft bij de drukkerij.

Huisstijl Pakket

 Het logo ontwerp

Visitekaart ontwerp

Briefpapier ontwerp

Envelop ontwerp

Website Makeover .

In de digitale wereld verandert het bijna elke dag. Google blijft het algoritme bijwerken en nieuwe technologieën, zoals spraakoproepen, wijzigen hoe mensen uw bedrijf vinden. De websites van vandaag moeten supersnel, mobiel-compatibel, gebruiksvriendelijk, volledig geoptimaliseerd en contentintensief zijn. Uw site moet er ook goed uitzien. Net als mode verandert ook het website ontwerp.

Met de nieuwe look zorgt Lionbase ervoor dat uw website klaar is om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

Instagram Marketing .

Moeite met groeien? Geen probleem!

We weten allemaal dat Instagram een groot effect kan hebben op uw onderneming. Maar om een groot bereik te creëren is het van belang om eerst een efficiënte groeistrategie op te zetten. Wij als Lionbase geven uw Instagram-account een boost! Met een kleine investering zorgen we gegarandeerd voor meer bereik.

In tegenstelling tot andere marketingbureaus vragen we geen toegang tot uw account. U kunt erop vertrouwen dat uw account volledig veilig is bij Lionbase.


Voordelen

Onmiddellijk aan de slag! U krijgt onmiddellijk meer bereik dat u nodig heeft om succesvol te worden in uw branche.

Geen bots maar echte accounts. Zonder het gebruik van software of bots zorgen wij ervoor dat uw account meer (Nederlandse) volgers krijgt.

Succes gegarandeerd! Door bewezen aanpak garanderen wij optimaal resultaat voor uw onderneming.

Domein & Hosting .

Om u beter van dienst te zijn regelt Lionbase voor u de domein & hosting. Wij werken met een betrouwbaar hostingbedrijf en als u wilt registreren wij uw domein en maken we e-mailadressen aan.

Klik hier voor een domeincheck.

Lionbase Service

Domeinregistratie

Domeinverhuizing

E-mail adres aanmaken

SSL certificaat aanvragen

ONZE WERKWIJZE .

1 GESPREK

Om te beginnen plannen we samen met u een gesprek om te bekijken wat de ideeën, wensen en eisen zijn voor het project. Het gesprek kan telefonisch via Skype of op locatie bij de klant. We stellen u een aantal vragen over het bedrijf zodat we uw wensen zoals kleuren, uitstraling, design, beeldmateriaal en de indeling van uw website in kaart brengen.

2 ONTWERP

Zodra de offerte is geaccepteerd gaan we aan de slag met het ontwerpen van de website. U kunt hier de wijzigingen en aanvullingen doorgeven zodat we dit kunnen verwerken in uw definitieve website. De eerste aanbetaling vindt in deze fase plaats, u ontvangt een factuur van 50% van de totaalprijs.

3 PRODUCTIE

Na de goedkeuring van het ontwerp beginnen we met het bouwen van de website. Hier begint het vullen van de website, we maken de benodigde pagina’s aan, de teksten worden geplaatst en het beeldmateriaal wordt toegevoegd. Tussentijds houden we contact voor aanpassingen, totdat u tevreden bent!

4 TEST

Wanneer de website klaar is, kijken we of alle links, formulieren en de functionaliteiten naar behoren werken. Ook testen we uw website op diverse browsers en op mobiele apparaten. Wij analyseren en verbeteren waar nodig is.

5 ONLINE

Nadat de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd en en de website compleet is zetten wij de website online. U kunt in de eerste maand na de oplevering kleine wijzigingen aan ons doorgeven. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening. Na de afronding van de laatste fase sturen wij de factuur met het restbedrag.

Offerte Aanvragen
Stuur mij meer informatie:

Binnen 2 uur reactie

Gratis & vrijblijvend

Overzicht functionaliteiten

Na akkoord direct aan de slag

Binnen één week online!